Διεξάγεται την Τρίτη 15η Μαίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου, ο μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνικού Λάρνακας, μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων στον χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας, της νεοσύστατης ομάδας C.F. ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ και της επαναδραστηριοποιημένης ομάδας της ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Από την μια, η “έμπειρη” ομάδα της ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με Τεχνικό τον Ανδρέα Μιχαήλ, ο οποίος διετέλεσε τα τελευταία χρόνια ως Αναλυτής αγώνων/Βοηθός Προπονητής, δίπλα στον κ. Πάμπο Χριστοδούλου, προπονητή στην ΑΕΛ, στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ, μετά από μια αξιοθαύμαστη πορεία στο θεσμό του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λάρνακας, αισιοδοξεί πώς θα καταφέρει να σηκώσει την “κούππα”.

Από την άλλη, η φετινή «ευχάριστη έκπληξη» του Πρωταθλήματος η νεοσύστατη ομάδα του C.F. ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ με τον Άντρο Παναγιώτου στο τιμόνι και με το πολύ καλό έμψυχο υλικό που παρουσίασαν φέτος, ομολογουμένως «διψούν» για τον Τίτλο, και κατεβαίνουν στο γήπεδο με ένα και μοναδικό στόχο …την κατάκτηση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ της ΟΕΠΛ για πρώτη φορά στην Ιστορία της ομάδας.

Να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει προϊστορία των δύο ομάδων σε Τελικό Κυπέλλου, απλά να αναφέρουμε πως όπως έχουν δηλώσει οι Υπεύθυνοι των δύο ομάδων, θα προσπαθήσουν πάντοτε βέβαια μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας να επιδείξουν τον καλύτερο του εαυτό για να βγει κερδισμένο το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Με την ευκαιρία αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, συγχαίρει θερμά τις δύο ομάδες που έχουν φθάσει στο τελικό, ενώ παράλληλα ευχαριστεί τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και προσωπικά το Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσο Προκοπίου τόσο για την διαχρονική στήριξη του προς τον θεσμό του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου όσο και για την ευγενή καλοσύνη του να κάνει τις απονομές των Βαρύτιμων επάθλων μετά την λήξη του Τελικού, τόσο στον Πρωταθλητή 2017-2018 (ομάδα του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ) όσο και στον ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ και ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΟΕΠΛ 2017-2018, τον Επίσημο Χορηγό του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ, καθώς επίσης τον ΟΠΑΠ για την σταθερή οικονομική στήριξη τους.