Με ανακοίνωση της η Ομόνοια 1948 αναφέρει:

Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Κανναβιών θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο η ώρα 15:00 στο γήπεδο του Ελληνισμού Ακακίου.

Για ακόμα μια φορά η αστυνομική διεύθυνση Μόρφου κόβει και ράβει όπως νομίζει για το χώρο και την ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών αδιαφορώντας για τον κόσμο που θέλει να τα παρακολουθήσει.

Οι συνεχόμενες αντιφάσεις στις επιστολές της αστυνομίας, που μια ζητά να παίζουμε μόνο Κυριακή και όταν δεν βολεύεται αποφασίζει να μας αλλάξει τα παιχνίδια και να παίξουμε Σάββατο, αποδεικνύουν ότι δεν είναι για την ασφάλεια του κόσμου που γίνονται όλα αυτά αλλά για την δική τους ευκολία. Επίσης η άρνηση για να χρησιμοποιήσουμε άλλα γήπεδα της περιοχής με επιχείρημα δήθεν λόγους ασφάλειας είναι εντελώς ανυπόστατη όταν σε παιχνίδια της ομάδας μας δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Ζούμε εδώ και πολλά χρόνια το τι ρόλο παίζει η αστυνομία στα γήπεδα και δεν πέσαμε από τα σύνεφα όμως το λιγότερο που έχουν να κάνουν οι υπεύθυνοι είναι πριν να κουνίσουν τα δάχτυλο σε άλλους για τα κακά των γηπέδων να ελέγξουν τα του οίκου τους.

Στα δικά μας τώρα. Η ομάδα βρίσκεται 2 νίκες πριν την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην Ιστορία της και δεν θα αφήσουμε κανένα να μας χαλάσει την γιορτή. Πάμε αύριο να πάρουμε την νίκη και ετοιμαζόμαστε την επόμενη εβδομάδα να πάρουμε και βαθμολογικά το τρόπαιο.