Ολοκληρώθηκε η ιδρυτική συνέλευση της Ομόνοιας 1948 που έγινε στο Αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ.

Η συνέλευση ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγο πολυκοσμίας αφού στον χώρο υπήρχαν περίπου 550 άτομα τα οποία ήθελαν να γίνουν μέλη (αριθμός που ξεπέρασε τις προσδοκίες των ιδρυτικών μελών).

Όσα έγιναν στην ιδρυτική συνέλευση της Ομόνοιας 1948:

Αρχικά μίλησε ο Αδάμος Ευσταθίου και ο Μιχέλης Φιλίππου ενώ στην συνέχεια ψηφίστηκε πρόνοια στο καταστατικό όπως υπάρχει απάντηση σε αιτήσης μελών το αργότερο μέσα σε διάστημα 21 ημερών.

-Στο νέο σωματείο δεν θα υπάρχει ιεραρχία ούτε νικούσα ψήφος. Θα υπάρχουν έντεκα μέλη στο Δ. Σ.. Κάθε μέλος του Δ. Σ. θα έχει την ευθύνη για δημιουργία μίας επιτροπής όπου μέλη θα είναι απλός κόσμος του σωματείου. Κάθε μέλος του Δ.Σ θα έχει την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του τομέα του. Αν πάει κάτι λάθος, τότε το συγκεκριμένο μέλος του Δ.Σ θα έχει την ευθύνη για τυχόν λάθη και παραλείψεις.

-Οι επιτροπές θα είναι αυτόνομες και δεν θα χρειάζεται έγκριση από το Δ.Σ για όλες τις ενέργειες.

-Ο υπέυθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Αντρέας Σάββα ανέλυσε το πλάνο της ποδοσφαιρικής ομάδας και υποστήριξε ότι ο στόχος είναι η άνοδος. Ήδη έκλεισαν επτά παίκτες από την τρίτη κατηγορία. Αν ανέβουν στην τέταρτη κατηγορία η επιθυμία είναι να υπάρχει κορμός ποδοσφαιριστών από καλύτερη κατηγορία.

-Ο Μιχάλης Σεργίου θα είναι ο προπονητής της Ομόνοιας 1948 με βοηθό τον Γιάννο Λούρα.

-Το μπάτζετ θα είναι 40.000 ευρώ για τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές.

Δείτε φωτορεπορτάζ: